Over de trainer
 
Mijn naam is Joska Emck.
Ik werk met veel plezier als leerkracht op een basisschool.
 
Ik heb zelf de mbsr-mindfulnesstraining gevolgd en wilde wat ik geleerd heb ook in mijn werk toepassen. 
Ik heb toen de opleiding tot mindfulnesstrainer voor kinderen gevolgd aan de Academie voor Mindful Teaching. Ik wil kinderen helpen om regelmatig de tijd te nemen om op te merken wat er in hen omgaat, zodat ze daar vanuit rust op kunnen reageren.
 
Daarnaast heb ik de basis- en vervolgopleiding tot mindfulnesstrainer voor volwassenen gevolgd aan het Centrum voor Mindfulness in Amsterdam. Uiteraard volg ik nascholingen, omdat een mens nooit is uitgeleerd. Ik heb gemerkt dat ik werken met volwassenen  erg prettig en interessant vind. 
 
Kortom: Jong en oud zijn van harte welkom!
 
Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging VMBN (registratienr 2017987) . Zie hun website https://www.vmbn.nl . Omdat ik categorie 1 trainer ben, wordt mijn training door veel zorgverzekeraars vergoed.


 Afbeelding invoegen
Alles wat je aandacht geeft groeit!

 


 Afbeelding invoegen